Beleid ondersteunen

Beleidsontwikkeling

Sygma adviseert overheden en instellingen bij de ontwikkeling van huisvestingsbeleid. Dat doen we vooral samen met u en de betrokken belanghebbenden en een beetje achter ons bureau. We bedden ons advies in in de bestuurlijke context, financiële en wettelijke kaders en hebben oog voor belangen en wensen.

Beleidsontwikkeling vraagt om kennis van zaken, bestuurlijke (politieke) sensitiviteit en vaak een stevige dosis procesmanagementvaardigheden. Voor ons interessante opdrachten die we graag uitvoeren.

Onderzoek

Om gefundeerde beslissingen over huisvesting te kunnen nemen is onderzoek soms een vereiste. Met regelmaat voeren we huisvestingsonderzoek uit. Grootschalige onderzoek doen we in samenwerking met een gespecialiseerd onderzoeksbureau.

 

Beleidsdocumenten samenstellen

Sygma ondersteunt opdrachtgevers bij het samenstellen van beleids- en bestuurlijke documenten op het vlak van maatschappelijk vastgoed en daarmee samenhangende bedrijfsvoeringsvraagstukken. Doorgaans vallen deze werkzaamheden samen met andere werkzaamheden, zoals beleidsontwikkeling, haalbaarheids- en scenario-onderzoeken, projectmanagement of detachering.

Kastanjelaan 500   5616 LZ Eindhoven   T 040 258 77 88   @ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Contact en route   Disclaimer