Projecten realiseren

Projectmanagement

Sygma is in 2002 gestart onder de naam Sygma bouwmanagement. Door de jaren heen hebben onze werkzaamheden zich verbreed, maar we doen niets liever dan uw bouwprojecten realiseren. We managen aan de hand van projectmanagement-technieken die hun waarde hebben bewezen en hebben bijzondere aandacht voor kwaliteit en financiën.

Maar uiteindelijk blijft het mensenwerk. Een project afsluiten met de conclusie dat er zo prettig is samengewerkt maakt ons trots en is een compliment voor alle betrokkenen.

Aanbesteden en contracteren

Maatschappelijke instellingen zijn gehouden aan aanbestedingsregels. Sygma begeleidt aanbestedingsprocedures en bereidt namens zijn opdrachtgevers de contractering van partijen voor in alle fasen van het huisvestingsproces.

Als onafhankelijk adviseur sturen we niet naar een bepaalde aanbestedingsstrategie. Onze advisering wordt ingegeven door de wensen van de opdrachtgever, de kenmerken van het project en de aanbestedingsregels.

Ontwerpmanagement

Is er al een projectmanager betrokken bij het project, maar hebt u behoefte aan een projectmanager die de ontwerpfase begeleidt of ontwerpresultaten toetst, kunnen we u van dienst zijn met ontwerpmanagement. We brengen de kennis in die we in meer dan 15 jaar hebben opgedaan in tientallen projecten. Onze inzet stemmen we af op de gewenste ondersteuning in het project en kan variëren van integraal ontwerpmanagement tot advies op een of meer onderdelen.

Publicaties

Bouwen om inhoud

Scholen bouwen en beheren is sinds de decentralisatie van onderwijshuisvesting in 1997 vooral een zaak van gemeenten en schoolbesturen. Met de titel Bouwen om inhoud refereren we aan het principe “Vorm volgt Functie”: het ontwerp van een gebouw vloeit voort uit de beoogde functie en het uiteindelijke gebruik ervan; een principe dat zeker van toepassing is op gebouwen die zo'n intensief gebruik kennen als scholen.

 

Oberon 2011, met medewerking van Bert Fransen

Kastanjelaan 500   5616 LZ Eindhoven   T 040 258 77 88   @ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Contact en route   Disclaimer