Natlab Strijp-S Eindhoven


Kastanjelaan 500
5616 LZ Eindhoven
Nederland

T 040 258 77 88
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U vindt ons kantoor in een van de mooiste historische gebouwen van Eindhoven... het voormalig natuurkundig laboratorium (Natlab) van Philips op Strijp-S. Het Natlab, monument van de European Physical Society (EPS), is met respect voor de oorspronkelijke architectuur herbestemd en wordt momenteel door meerdere organisaties gebruikt. Links van de hoofdentree bevindt zich een nevenentree met intercom. U kunt zich desgewenst ook melden bij de receptie van het Natlab.

Openbaar vervoer
Treinstation Eindhoven Strijp-S 
Bushalte Strijp-S: bus 401, 402 en 403.

Auto/fiets
Klik hier voor een routebeschrijving.

Parkeren
U kunt uw auto parkeren op een van de parkeerterreinen op Strijp-S of u kunt 'straatparkeren' aan de Kastanjelaan of ir. Kalffstraat. Zowel de parkeerterreinen als het 'straatparkeren' zijn betaald parkeren. Vanaf de parkeerterreinen P5, P4 en P3 loopt u enkele honderden meters tot het Natlab. Op drukke dagen kunt u het beste op parkeerterrein P3 terecht.

Klik hier voor een overzicht van de parkeermogelijkheden op Strijp-S.

Kastanjelaan 500   5616 LZ Eindhoven   T 040 258 77 88   @ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Contact en route   Disclaimer