Disclaimer

Deze website is samengesteld onder verantwoordelijkheid van Team Sygma BV. De pagina's zijn zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Desondanks kunnen aan de informatie op deze pagina's geen rechten worden ontleend. Verder sluit Team Sygma BV iedere aansprakelijkheid uit van de gevolgen van het gebruik van de geboden informatie. Team Sygma BV wijst erop dat de informatie die via hyperlinks op de site www.sygma.nl kan worden verkregen, onder de verantwoordelijkheid van derden valt. Team Sygma BV is niet aansprakelijk voor informatie van derden waarnaar direct of indirect door middel van hyperlinks wordt verwezen. 

Voor enkele afbeeldingen op deze site is gebruikt gemaakt van afbeeldingen van de architectenbureaus die verantwoordelijk waren voor het ontwerp van projecten waarbij we betrokken zijn geweest.

Team Sygma BV is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 60610506.

Kastanjelaan 500   5616 LZ Eindhoven   T 040 258 77 88   @ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Contact en route   Disclaimer